50 grafičkih mapa za čitanje, pisanje i druge nastavne aktivnosti

Karen Bromley, Linda Irwin-DeVitis & Marcia Modlo

S engleskoga prevela Tihana Jakovčević

114 stranica, meki uvez u boji

ISBN 978-953-6101-82-5

Cijena: 130 kn + 5 % PDV

O knjizi

Knjiga sadrži 50 grafičkih mapa koje se mogu primijeniti u nastavi pojedinih nastavnih predmeta i u različitim nastavnim aktivnostima. Grafičke mape su izradile učiteljice i nastavnice zajedno sa svojim učenicima. Korištenje grafičkih mapa u nastavi pomaže učenicima kako bi postali aktivni učenici. Knjiga je bogat izvor ideja, praktičnih učeničkih primjera, sugestija i preporuka za izradu i primjenu grafičkih mapa.

Namjena knjige

Grafičke mape mogu se primijeniti u razrednoj i predmetnoj nastavi. Knjiga je stoga namijenjena učiteljicama/učiteljima i nastavnicima koji žele obogatiti svoju nastavu grafičkim mapama. Metodičarima pojedinih nastavih predmeta knjiga pruža vrijedan uvid u izradu i primjenu vizualnih nastavnih strategija.

O autoricama

Dr. Karen Bromley profesorica je na Sveučilištu Binghamptom u Binghamptonu, NY. Jedna je od vodećih stručnjakinja u području nastave čitanja i pisanja. Dr. Linda Irwin-DeVitis profesorica je u Odjelu za nastavu i učenje na Darden koledžu za obrazovanje pri Sveučilištu Old Dominion u Norfolku,VA. Proučava i piše o pitanjima kurikuluma i nastave. Marcia Modlo bila je direktorica za izradu kurikuluma u Središnjem školskom distriktu Vestala u New Yorku.

Narudžba