Agresivnost u dječjem vrtiću

Gabriele Haug-Schnabel
S njemačkoga prevela Vitarnja Lee Janković
106 stranica, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-26-2

Cijena: 80 kn + 5 % PDV

O knjizi

Agresivnost u dječjem vrtiću svakodnevna je pojava. To najbolje zna svaka odgojiteljica/odgojitelj. U prilikama koje su nabijene agresivnošću često je teško sačuvati mir i primjereno reagirati. U ovoj knjizi razmatraju se različiti oblici agresivnog ponašanja djece vrtićke dobi te uzroci koji dovode do takvog ponašanja. U njoj se na zoran način opisuje, pored ostaloga, zašto su agresivnost i odnos prema agresivnosti važni za djecu te kako odgojiteljice/odgojitelji mogu pomoći djeci i pružiti im podršku. Uz pomoć ove knjige oni će biti u mogućnosti odgovoriti na agresivnost u dječjem vrtiću i to pedagoški kompetentno, brzo i s razumijevanjem.

Namjena knjige

Ova je knjiga najbolji priručnik iz agresivnosti u dječjem vrtiću. Stoga je prijeko potrebna svakoj odgojiteljici/odgojitelju, pedagogu, psihologu, ali i svakom roditelju.

O autorici

Dr. Gabriele Haug-Schnabel profesorica je predškolske pedagogije Visokoj evangelističkoj školi u Frieburgu. Bavi se istraživanjem ljudskog ponašanja. Autorica je više knjiga o ponašanju djece i predškolskom odgoju.

Narudžba