Film u nastavi medijske kulture

Krešimir Mikić
330 stranice, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-48-3

Redovita cijena: 190 kn + 5 % PDV
Cijena s popustom: 90 kn + 5 % PDV

O knjizi

U knjizi Film u nastavi medijske kulture temeljito su obrađena pitanja važna za teoriju filma, filmsku, televizijsku i medijsku kulturu općenito. Knjiga je bogato ilustrirana s nekoliko stotina fotografija crno-bijelih i u boji. U dodatku, knjiga sadrži popis najznačajnijih filmskih djela, filmski pojmovnik i filmski abecedarij. Knjiga je grafički i tehnički izuzetno kvalitetno oblikovana.

O namjeni knjige

Knjiga je namijenjena širokom krugu čitatelja, a najprije onim čitateljima koji se bave filmskom i medijskom kulturom i izobrazbom – bilo to u osnovnim i srednjim školama, visokoškolskim učilištima ili u izvanškolskim uvjetima. Ova jedinstvena mala enciklopedija podjednako je namijenjena osobama koje se zanimaju za film, televiziju i razumijevanje kulture novih medija.

O autoru

Krešimir Mikić profesor je kolegija Filmska i televizijska kultura i Medijska kultura na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Filmske kolegije predavao je i na drugim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu. Bio je predsjednik Europske udruge medijskih pedagoga.

Narudžba