Kako uspješno učiti u timu

Heinz Klippert
S njemačkoga prevela Vitarnja Lee Janković
266 stranica, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-42-4

Cijena: 160 kn + 5 % PDV

O knjizi

U suvremenoj nastavi sve se češće primjenjuju timska nastava i rad u timu. Iako projektna metoda i timski rad imaju dugu tradiciju ponajprije u osnovnoškolskoj didaktičkoj praksi, tek se u novije doba oni sve uspješnije koriste na svim stupnjevima odgoja i obrazovanja – od predškolskog preko osnovnog i srednjeg pa do visokog obrazovanja i obrazovanja odraslih. Knjiga je posvećena razvoju i oblikovanju tima u nastavi koja se utemeljuje na načelima grupnog rada, rada u timu i suradnje na projektima.

Namjena knjige

Ova knjiga namijenjena je odgojiteljima, učiteljima i profesorima koji svoju nastavu i odgojnu praksu žele obogatiti iskustvom rada u timu. Zainteresiranom čitatelju knjiga nudi obilje praktičnih primjera koji ga upućuju u to kako formirati tim, kako uspješno učiti u timu i kako ostvariti aktivnu i kreativnu nastavu radeći na projektima.

O autoru

Dr. Heinz Klipper nastavnik je u Institutu za usavršavanje učitelja i profesora u Landauu. Autor je nekoliko knjiga-bestselera o suvremenim nastavnim metodama i oblicima komuniciranja u nastavi.

Narudžba