Oblikovanje papirom, alufolijom i didaktički neoblikovanim materijalima

Nada Grgurić
115 stranica, meki uvez u boji
953-6101-55-6

Cijena: 160 kn + 5 % PDV

O knjizi

U knjizi su opisani i fotografijama vizualno dokumentirani počeci oblikovanja papirom, posebno kaširanim papirom, te neke mogućnosti različitih kreacija volumena na plohi i u prostoru. Osim oblikovanja raznolikim papirom, u knjizi je prikazano i oblikovanje mekom aluminijskom folijom i didaktički neoblikovanim materijalima. Prikazani su radovi kao kreacije u slobodnim i stvaralačkim formama. Uradci su u knjizi dokumentirani i popraćeni didaktičkim crtežima sa svrhom što boljeg objašnjenja pojedinih djelatnih etapa primjerenim mlađim i starijim učenicima. Knjiga sadrži niz ilustracija u boji.

Namjena knjige

Ovaj je priručnik namijenjen, uz ostale korisnike, učiteljima i učenicima osnovne škole, odgojiteljicama, učiteljima likovne kulture, studentima razredne nastave i predškolskog odgoja, studentima likovne akademije – pedagoškog smjera, učenicima škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

O autorici

Dr. Nada Grgurić profesorica je Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu gdje je predavala Likovnu kulturu i Metodiku likovne kulture. Zajedno s Marijanom Jakubinom autorica je knjige Vizualno-likovni odgoj i obrazovanje: metodički priručnik.

Narudžba