Poticanje razvoja dječje socijalne kompetencije

Lilian G. Katz i Diane E. McClellan
S engleskoga prevela Božica Jakovlev
120 stranica, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-32-2

Cijena: 135 kn + 5 % PDV

O knjizi

Knjiga Poticanje razvoja dječje socijalne kompetencije bavi se jednim od danas najvažnijih pitanja odgoja djece predškolske i osnovnoškolske dobi – razvojem njihove socijalne kompetencije. U knjizi su obrađeni sva ključna teorijska i praktična pitanja važna za poticanje socijalne kompetencije u odgojnom radu u predškolskim ustanovama i nižim razredima osnovne škole. Knjiga donosi niz primjera koji mogu poslužiti za ilustraciju odgojiteljicama i učiteljicama kako svakodnevno raditi na razvoju dječje socijalne kompetencije.

Namjena knjige

Knjiga je u prvom redu namijenjena svima onima koji se bave predškolskim i osnovnoškolskim odgojem, napose u vrtićima i nižim razredima osnovne škole. Knjiga je obvezna literatura za polaganje stručnog ispita za odgojitelje.

O autoricama

Dr. Lilian G. Katz profesorica je Predškolske pedagogije na Sveučilištu Illinois. Jedna je od vodećih američkih stručnjakinja za predškolski odgoj. Autorica je više radova na temu razvojno primjerene prakse u ranom i predškolskom odgoju. Dr. Diane E. McClellan koordinator je na Odjelu za predškolski odgoj na Državnom sveučilištu Governors.

Narudžba