Poučavanje s mozgom na umu

Eric Jensen
S engleskoga preveo Dubravko Kužina
171 stranice, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-66-1

Redovita cijena: 140 kn + 5 % PDV

O knjizi

U ovoj knjizi čitatelj će naći niz praktičnih savjeta i odgovora na pitanja kao što su: kako pripremiti učenike da budu spremni učiti, kako obogaćeno školsko okružje utječe na mozak, koje su novosti o poremećaju pažnje i hiperaktivnom ponašanju učenika, kako ADD/ADHD utječe na disciplinu u razredu, kako prijetnje i stres djeluju na učenje, kako povećati unutarnju motivaciju učenika, što nam istraživanje mozga govori o nagrađivanju učenika, koje su to strategije za emocionalno angažiranje učenika, kakav je odnos između kretanja i učenja, zašto se učenici ne prisjećaju bolje, kako postići da naučeno ostane upamćeno.

Namjena knjige

Knjiga je namijenjena svima koji rade u odgoju i obrazovanju – odgojiteljima, učiteljima, profesorima, pedagozima, psiholozima i drugim stručnim suradnicima, mentorima i prosvjetnim savjetnicima i drugim stručnjacima za odgojno-obrazovni rad.

O autoru

Dr. Eric Jensen jedan je od vodećih autora u novom području odgojno-obrazovnih razvoja poznatom pod nazivom “učenje i poučavanje u skladu s mozgom”. Educa je objavila dvije izuzetne Jensenove knjige. To su Super-nastava i Različiti mozgovi, različiti učenici.

Narudžba