Revolucija u učenju: Kako promijeniti način na koji svijet uči

Gordon Dryden & Jeannette Vos
S engleskoga prevela Gordana Kuterovac Jagodić
534 stranice, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-51-3

Cijena: 280 kn + 5 % PDV

O knjizi

Autori knjige Revolucija u učenju nastoje odgovoriti na niz pitanja od kojih zavisi budućnost obrazovanja i budućnost društva. Među ta pitanja spadaju i sljedeća: Kako podizati bistriju i zdraviju djecu? Kako uspješno nadoknaditi velike zaostatke u školi? Kako bilo što učiti brže, bolje i lakše? Kako naučiti osnove novog jezika u samo osam tjedana? Kako naučiti čitati i pisati prije polaska u školu? Kako angažirati većinu vašeg čudesnog mozga? Kako poučavati uz pomoć najboljih svjetskih metoda? Kako koristiti najbolju svjetsku tehnologiju za učenje? Kako vam umne mape mogu pomoći da poboljšate vaše ocjene? Kako identificirati vaš jedinstveni stil učenja? Kako koristiti glazbu za učenje i poučavanje? Kako riješiti probleme osipanja učenika tijekom školovanja? Kako učiti u ostatku vašeg života? Kako kreirati uspješne, profitabilne ideje? Kako razviti organizaciju koja uči? Knjiga uz to donosi i glavne trendove koji će oblikovati sutrašnji svijet, osnovne korake za stvaranje društva koje uči, postupke za preoblikovanje odgojno-obrazovnog sustava i promijenjene načine na koje ljudi uče.

Namjena knjige

Knjiga je namijenjena svima onima koji se zanimaju za odgoj, obrazovanje i učenje bez obzira jesu li profesionalno vezani za školu ili su dio najšire javnosti zainteresirane za budućnost obrazovanja. Stručna i šira svjetska javnost nabavila je preko deset milijuna primjeraka Revolucije u učenja, pa je tako ta knjiga postala najprodavanija no-fiction knjiga u svijetu.

O autorima

Novizelanđanin Gordon Dryden je istraživač, izdavač, medijski producent i autor nekoliko knjiga. Kreator je novih metoda učenja i poučavanja koji pri tom uvažava najnovije svjetske spoznaje o znanosti i tehnologije te razvoju društva. Jeannette Vos doktor je pedagogije i autor više knjiga o novim metodama učenja i poučavanja. Dr. Vos je CEO i direktor Međunarodne The Learning Revolution.

Narudžba