Super-nastava: Nastavne strategije za kvalitetnu školu i uspješno učenje

Eric Jensen
S engleskoga prevele Iris Marušić i Nina Morana Šoljan
342 stranice, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-53-X

Cijena 250 kn + 5 % PDV

O knjizi

U ovoj knjizi autor na vrlo pristupačan način obrađuje sva ona pitanja s kojima se svaki nastavnik suočava u svom svakodnevnom radu u učionici i školi. Pored ostalih, to su i sljedeća: djelotvorni stilovi učenja, planiranje nastavne jedinice, sredina za učenje, umijeće izlaganja, aktivnosti učenja i aktivnosti koje podižu energiju, prednosti iskustvenog i suradničkog učenja, najbolje strategije učenja, višestruke inteligencije, glazba u učenju, timovi i suradničke grupe, motivacija i nagrađivanje učenika, odnosi učenik-nastavnik, objektivno nasuprot subjektivnom vrednovanju i niz drugih jednako važnih pitanja.

Namjena knjige

Super-nastava jedinstven je priručnik za nastavnike koji im prikazuje praktične primjere uspješnih nastavnih strategija. Idealan je kako za početnike tako i za iskusne nastavnike, koji će u njemu otkriti pravo bogatstvo kreativnih strategija poučavanja i učenja. Super-nastava je knjiga koja se mora pročitati.

O autoru

Dr. Eric Jensen jedan je od vodećih autora u novom području odgojno-obrazovnih razvoja poznatom pod nazivom “učenje i poučavanje u skladu s mozgom”. Educa je objavila dvije izuzetne Jensenove knjige. To su: Poučavanje s mozgom na umu i Različiti mozgovi, različiti učenici.

Narudžba