Znanstvenik u kolijevci: Što nam rano učenje kazuje o umu

Alison Gopnik, Andrew N. Meltzoff & Patricia K. Kuhn
S engleskoga prevela Gordana Kuterovac Jagodić
279 stranica, meki uvez u boji
ISBN 953-6101-54-8

Cijena: 140 kn + 5 % PDV

O knjizi

Knjiga Znanstvenik u kolijevci: što nam rano učenja kazuje o umu pokušava odgovoriti na pitanja kao što su: Što djeca uče o ljudima, Što djeca uče o stvarima, Što djeca uče o jeziku, Što su znanstvenici naučili o dječjim umovima ili Što su znanstvenici saznali o dječjem mozgu. Iako su autori vrhunski svjetski znanstvenici u svojim područjima, njihov stil pisanja i rječnik čini ovu briljantnu knjigu pristupačnom i razumljivom najširem krugu čitatelja.

O namjeni knjige

Knjiga je namijenjena stručnjacima za rani razvoj i razvoj djece školske dobi, a u prvom redu odgojiteljima, učiteljima, profesorima, pedagozima, psiholozima i logopedima. Od posebna interesa je za sve one koji se pripremaju raditi ili se baviti djecom, bilo to kao stručnjaci ili roditelji.

O autorima

Dr. Alison Gopnik profesorica je psihologije na Sveučilištu California u Berkeleyju i vodeća znanstvenica u području kognitivne znanosti. Dr. Andrew N. Meltzoff profesor je psihologije na Sveučilištu Washington u Seattleu. Svojim otkrićima o tome koliko mala djeca znaju, kako uče i pamte revolucionirao je područje dječje psihologije. Dr. Patricia K. Kuhl svjetski je poznata stručnjakinja za pitanja razvoja govora. Profesorica je znanosti o govoru i slušanju na Sveučilištu Washington.

Narudžba